Κυριακη Ανοιχτα 31 1 : Eortastiko Wrario Anoixta Ta Emporika Katasthmata Ths Dramas Shmera Apo Tis 11 To Prwi Ews Tis 3 To Meshmeri Dramini - Tα πολυκαταστήματα notos θα είναι ανοιχτά την κυριακή 09/05!. Την κυριακή 31 ιανουαρίου θα είναι και πάλι ανοιχτά τα καταστήματα με διευρυμένο ωράριο και το sms στο 13033 για ψώνια θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Click in shop @ notos. Για το έτος 2021 οι κυριακές που αναμένεται να είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τα μαγαζιά με βάση τους κανόνες που έχουμε αναφέρει φαίνονται παρακάτω. Από την τετάρτη 5 του μηνός έχουν ξεκινήσει οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του μαΐου, λόγω της αργίας του πάσχα και της πρωτομαγιάς και θα λήξουν το σάββατο στις 15, ενώ, προαιρετικά, ανοιχτά μπορούν να είναι τα καταστήματα τροφίμων και το λιανεμπόριο. Αυτό είναι το νέο οικονομικό πακέτο στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις.

Τι ισχύει με το εορταστικό ωράριο καταστημάτων και τι ώρα κλείνουν σήμερα τα μαγαζιά. Λίστα με τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ που θα είναι ανοιχτά και αυτήν την κυριακή 31 δεκεμβρίου 2017 και του εκτεταμένου ωραρίου για την εορταστική περιόδο 2017. 84 views · 31 march 2017. Σε περίπτωση που ο σταθμός μας είναι κλειστός κατά την επιστροφή σας, ενδέχεται να υπάρχει key box για να αφήσετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Κλειστά θα είναι τα καταστήματα στην αττική την κυριακή, 31 ιανουαρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που διαμορφώνονται στο λιανεμπόριο με βάση και τις επιδημιολογικές εξελίξεις.

Anoixta 8a Einai Ta Katasthmata Kai Thn Kyriakh 31 Ianoyarioy Apopsh Toy Notoy
Anoixta 8a Einai Ta Katasthmata Kai Thn Kyriakh 31 Ianoyarioy Apopsh Toy Notoy from www.apopsilive.gr
Tα πολυκαταστήματα notos θα είναι ανοιχτά τη κυριακή 09/05! Κλειστά θα είναι τα καταστήματα στην αττική την κυριακή, 31 ιανουαρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που διαμορφώνονται στο λιανεμπόριο με βάση και τις επιδημιολογικές εξελίξεις. Τι θα συμβεί την κυριακή 1 νοεμβρίου με τα ανοιχτά σούπερ μάρκετ και καταστήματα με μια έκτακτη απόφαση το υπουργείο ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι θα είναι κλειστά όλα τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 1η νοεμβρίου. Τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά, παρά το ότι ο νόμος ανακοινωνεται σημερα 31 οκτ 2020 | 08:53. Τα καταστήματα την κυριακή 24 ιανουαρίου θα έχουν διευρυμένο ωράριο και μπορούν να λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Ανοιχτά είναι σήμερα κυριακή 9 μαΐου τα καταστήματα του λιανικού εμπορίου, τα σούπερ μάρκετ, αλλά, και τα κομμωτήρια με το πέρα από το λιανεμπόριο και τα σούπερ μάρκετ δικαίωμα λειτουργίας την κυριακή 9 μαΐου 2021 έχουν επίσης τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής. Για το έτος 2021 οι κυριακές που αναμένεται να είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τα μαγαζιά με βάση τους κανόνες που έχουμε αναφέρει φαίνονται παρακάτω. Tα πολυκαταστήματα notos θα είναι ανοιχτά την κυριακή 09/05!

Ανοιχτά θα είναι την κυριακή τα καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Ανατροπή για ανοιχτά καταστήματα την κυριακή 31/1. Οι λίστες που θα βρείτε εδώ για κυριακές και εδώ για τις υπόλοιπες μέρες παραπέμπουν στα σταθερά σημεία που θα λειτουργούν πρωινές ώρες από δευτέρα έως παρασκευή και την κυριακή. Τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά, παρά το ότι ο νόμος ανακοινωνεται σημερα 31 οκτ 2020 | 08:53. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι από τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 31/1, ο σκλαβενίτης θα παραμείνει κλειστός, όπως ανακοίνωσε Click in shop @ notos. Κλειστά θα είναι τα καταστήματα στην αττική την κυριακή, 31 ιανουαρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που διαμορφώνονται στο λιανεμπόριο με βάση και τις επιδημιολογικές εξελίξεις. Ανοιχτά θα είναι και τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια, όπως και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, αποτρίχωση κλπ). Τι θα συμβεί την κυριακή 1 νοεμβρίου με τα ανοιχτά σούπερ μάρκετ και καταστήματα με μια έκτακτη απόφαση το υπουργείο ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι θα είναι κλειστά όλα τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 1η νοεμβρίου. Λίστα με τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ που θα είναι ανοιχτά και αυτήν την κυριακή 31 δεκεμβρίου 2017 και του εκτεταμένου ωραρίου για την εορταστική περιόδο 2017. Ανοιχτά θα είναι την κυριακή τα καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Αυτό είναι το νέο οικονομικό πακέτο στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις. Τα εμπορικά καταστήματα σε ορισμένες περιοχές της χαλκιδικής θα μπορούν να είναι ανοιχτά προαιρετικά όλες τις κυριακές από 1 απριλίου. Σε ό,τι αφορά το ωράριο λειτουργίας, τα σούπερ μάρκετ και τα δεδομένων των περιορισμών και των μέτρων για την πανδημία, την κυριακή η προσέλευση στα καταστήματα θα γίνεται με σχετικό ραντεβού.

Τι ισχύει με το εορταστικό ωράριο καταστημάτων και τι ώρα κλείνουν σήμερα τα μαγαζιά. Σε περίπτωση που ο σταθμός μας είναι κλειστός κατά την επιστροφή σας, ενδέχεται να υπάρχει key box για να αφήσετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Ανοιχτά μαγαζιά σούπερ μάρκετ καταστήματα. Click in shop @ notos. Ανοιχτά είναι σήμερα κυριακή 9 μαΐου τα καταστήματα του λιανικού εμπορίου, τα σούπερ μάρκετ, αλλά, και τα κομμωτήρια με το πέρα από το λιανεμπόριο και τα σούπερ μάρκετ δικαίωμα λειτουργίας την κυριακή 9 μαΐου 2021 έχουν επίσης τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής.

Topio Periballon Plhsiazw Jumbo Wraria Fireerniegrunfeld Com
Topio Periballon Plhsiazw Jumbo Wraria Fireerniegrunfeld Com from hotdeals.gr
84 views · 31 march 2017. Σε ό,τι αφορά το ωράριο λειτουργίας, τα σούπερ μάρκετ και τα δεδομένων των περιορισμών και των μέτρων για την πανδημία, την κυριακή η προσέλευση στα καταστήματα θα γίνεται με σχετικό ραντεβού. Ανοιχτά είναι σήμερα κυριακή 9 μαΐου τα καταστήματα του λιανικού εμπορίου, τα σούπερ μάρκετ, αλλά, και τα κομμωτήρια με το πέρα από το λιανεμπόριο και τα σούπερ μάρκετ δικαίωμα λειτουργίας την κυριακή 9 μαΐου 2021 έχουν επίσης τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής. Την κυριακή 24 ιανουαρίου, δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσουν προαιρετικά τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ. Σε περίπτωση που ο σταθμός μας είναι κλειστός κατά την επιστροφή σας, ενδέχεται να υπάρχει key box για να αφήσετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Από την τετάρτη 5 του μηνός έχουν ξεκινήσει οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του μαΐου, λόγω της αργίας του πάσχα και της πρωτομαγιάς και θα λήξουν το σάββατο στις 15, ενώ, προαιρετικά, ανοιχτά μπορούν να είναι τα καταστήματα τροφίμων και το λιανεμπόριο. Ανατροπή για ανοιχτά καταστήματα την κυριακή 31/1. Ανοιχτά καταστήματα σήμερα κυριακή 25 απριλίου 2021.

Τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά, παρά το ότι ο νόμος ανακοινωνεται σημερα 31 οκτ 2020 | 08:53.

Τα καταστήματα την κυριακή 24 ιανουαρίου θα έχουν διευρυμένο ωράριο και μπορούν να λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Κλειστά θα είναι τα καταστήματα στην αττική την κυριακή, 31 ιανουαρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που διαμορφώνονται στο λιανεμπόριο με βάση και τις επιδημιολογικές εξελίξεις. Ανοιχτά θα είναι την κυριακή τα καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Ανατροπή για ανοιχτά καταστήματα την κυριακή 31/1. Αυτό είναι το νέο οικονομικό πακέτο στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις. Ανοιχτά μαγαζιά σούπερ μάρκετ καταστήματα. Tα πολυκαταστήματα notos θα είναι ανοιχτά τη κυριακή 09/05! Ανοικτό το λιανεμπόριο, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια σήμερα, κυριακή του θωμά. Οι λίστες που θα βρείτε εδώ για κυριακές και εδώ για τις υπόλοιπες μέρες παραπέμπουν στα σταθερά σημεία που θα λειτουργούν πρωινές ώρες από δευτέρα έως παρασκευή και την κυριακή. Click in shop @ notos. Την κυριακή 31 ιανουαρίου θα είναι και πάλι ανοιχτά τα καταστήματα με διευρυμένο ωράριο και το sms στο 13033 για ψώνια θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Εκεί αναγράφονται επίσης οι ώρες λειτουργίας του κάθε σημείου. Σε περίπτωση που ο σταθμός μας είναι κλειστός κατά την επιστροφή σας, ενδέχεται να υπάρχει key box για να αφήσετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι τα καταστήματα δεν θα ανοίξουν ούτε με παράδοση εκτός, ούτε με ταντεβού αυτή την κυριακή στην αττική, όπως μετέδωσε πριν λίγο το mega. Ανατροπή για ανοιχτά καταστήματα την κυριακή 31/1. Την κυριακή 24 ιανουαρίου, δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσουν προαιρετικά τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ. Την κυριακή 31 ιανουαρίου θα είναι και πάλι ανοιχτά τα καταστήματα με διευρυμένο ωράριο και το sms στο 13033 για ψώνια θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Εκεί αναγράφονται επίσης οι ώρες λειτουργίας του κάθε σημείου.

Anoixta Katasthmata Kai Thn Allh Kyriakh 31 1 Svouranews
Anoixta Katasthmata Kai Thn Allh Kyriakh 31 1 Svouranews from www.svouranews.gr
Τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά, παρά το ότι ο νόμος ανακοινωνεται σημερα 31 οκτ 2020 | 08:53. Για το έτος 2021 οι κυριακές που αναμένεται να είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τα μαγαζιά με βάση τους κανόνες που έχουμε αναφέρει φαίνονται παρακάτω. Την κυριακή 31 ιανουαρίου θα είναι και πάλι ανοιχτά τα καταστήματα με διευρυμένο ωράριο και το sms στο 13033 για ψώνια θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Ανοιχτά θα είναι την κυριακή τα καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Tα πολυκαταστήματα notos θα είναι ανοιχτά τη κυριακή 09/05! Από την τετάρτη 5 του μηνός έχουν ξεκινήσει οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του μαΐου, λόγω της αργίας του πάσχα και της πρωτομαγιάς και θα λήξουν το σάββατο στις 15, ενώ, προαιρετικά, ανοιχτά μπορούν να είναι τα καταστήματα τροφίμων και το λιανεμπόριο. Σε περίπτωση που ο σταθμός μας είναι κλειστός κατά την επιστροφή σας, ενδέχεται να υπάρχει key box για να αφήσετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Την κυριακή 24 ιανουαρίου, δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσουν προαιρετικά τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι από τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 31/1, ο σκλαβενίτης θα παραμείνει κλειστός, όπως ανακοίνωσε

Tα πολυκαταστήματα notos θα είναι ανοιχτά τη κυριακή 09/05! Ανοιχτά μαγαζιά σούπερ μάρκετ καταστήματα. Την κυριακή 31 ιανουαρίου θα είναι και πάλι ανοιχτά τα καταστήματα με διευρυμένο ωράριο και το sms στο 13033 για ψώνια θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά, παρά το ότι ο νόμος ανακοινωνεται σημερα 31 οκτ 2020 | 08:53. Τα σούπερ μάρκετ ζητούν να μπει νέος κωδικός στο 13033. Ανοικτό το λιανεμπόριο, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια σήμερα, κυριακή του θωμά. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι τα καταστήματα δεν θα ανοίξουν ούτε με παράδοση εκτός, ούτε με ταντεβού αυτή την κυριακή στην αττική, όπως μετέδωσε πριν λίγο το mega. Tα πολυκαταστήματα notos θα είναι ανοιχτά την κυριακή 09/05! Ανοιχτά θα είναι την κυριακή τα καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Αυτό είναι το νέο οικονομικό πακέτο στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις. Τι θα συμβεί την κυριακή 1 νοεμβρίου με τα ανοιχτά σούπερ μάρκετ και καταστήματα με μια έκτακτη απόφαση το υπουργείο ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι θα είναι κλειστά όλα τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 1η νοεμβρίου. Click in shop @ notos. Την κυριακή 24 ιανουαρίου, δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσουν προαιρετικά τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ.

Τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά, παρά το ότι ο νόμος ανακοινωνεται σημερα 31 οκτ 2020 | 08:53 κυριακη ανοιχτα. Κλειστά θα είναι τα καταστήματα στην αττική την κυριακή, 31 ιανουαρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που διαμορφώνονται στο λιανεμπόριο με βάση και τις επιδημιολογικές εξελίξεις.